نثار پلو
آشپزي
مواد لازم
– برنج 500 گرم
– خلال بادام 150 گرم
– خلال پسته 150 گرم
– زعفران حل شده به مقدار لازم
– فيله مرغ پخته شده 1 کيلو
– کره 250 گرم
– گلاب 4/1 ليوان
– شربت يا شهد مرباي خلال پرتغال 2/1 ليوان
– دارچين کمي
– شکر در صورت تمايل 100 گرم
– خلال پرتغال شيرين شده 300 گرم
طرز تهيه
برنج را شسته و خيس مي کنيم .فيله هاي مرغ را پس از مزه دار کردن در 50 گرم کره تفت مي دهيم سپس برنج را جداگانه آبکش کرده کنار مي گذاريم . خلال پسته و بادام را بعد از شستن در کمي گلاب خيس مي کنيم تا معطر شود سپس ته ظرف برنج را با روغن يا کره کمي چرب مي کنيم و کمي برنج ريخته روي برنج را با خلال پرتغال شيرين شده بدون شهد و خلال بادام و پسته پر مي کنيم هم چنين لايه لايه تکرار مي کنيم تا برنج و مواد مابقي تمام شود در انتها کمي دارچين پاشيده و دم مي گذاريم. بجاي آب روغن روي برنج از شهد مربا و زعفران حل شده و کره استفاده مي کنيم هم چنين مابقي گلاب را اضافه مي کنيم تا پخت نهايي، بعد از دم کشيدن برنج در ديس کشيده لابه لاي برنج را با فيله هاي مرغ که پخته شده بود پر مي کنيم . براي تزيين از خلال پسته و خلال بادام و خلال پرتغال شيرين شده مي توان استفاده کرد .
آشپزي
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0